Over mij

Marjon van der Meer

Ik vind dat mensen meer tijd moeten nemen om eerlijk naar zichzelf te kijken en te investeren in wat ze graag willen. Neem eens de tijd om open en eerlijk te zijn naar jezelf en vertrouwen te krijgen in wat je allemaal kunt. De meeste mensen weten best wat ze graag willen, maar soms heb je iemand nodig om dat samen met jou op een rijtje te zetten. Dit kan privé of werkgerelateerd zijn, vaak is het een combinatie van beiden.

Zelf heb ik dit ook gedaan, na een aantal wandelingen met een wandelcoach. Na een uitgebreid assessment werd bevestigd dat ik een buitenmens ben, die graag mensen helpt om een stap verder te komen. Ik ben gestopt als leidinggevende en drie dagen gaan werken voor de gemeente Vlaardingen. In eerste instantie voor mezelf om ook tijd te hebben de opleiding wandelcoach te gaan doen. Hierdoor merkte ik dat het mij enorm veel energie geeft als mensen beter in hun vel komen te zitten door de wandelingen die we maken. Uiteindelijk heb ik de sprong in het diepe gewaagd om voor mezelf te beginnen.

Ben je benieuwd naar mijn CV? Kijk op mijn LinkedIn profiel

“Marjon is goed in het luisteren en je handvatten te geven tijdens het wandelen. Ik heb zelf veel aan deze gesprekken gehad. Het heeft mijn ogen geopend en mezelf eens goed naar mezelf laten kijken. Lieve Marjon bedankt voor alles.”

“De wandelingen hebben mij wakker gemaakt. Heel open en met simpele oefeningen heeft het mijn ogen op bepaalde vlakken geopend. Zelf ben ik heel geholpen om moeilijke gesprekken te openen.”

Contact

Als je vragen hebt,  dan kun je mij bellen op 06-43188978.

Neem ik niet direct op, (omdat ik aan het wandelen/coachen ben), spreek dan een bericht in. Dan bel ik je snel terug!

Je kunt ook het contactformulier hiernaast invullen en aangeven wanneer jou het beste uitkomt dat ik je bel.